Useita sairaalaan Raahessa ja Mikkelissä – poliisi epäilee rattijuopumuksia

Neljä ihmistä loukkaantui auton ulosajossa lauantain vastaisena yönä Raahessa. Päivystävän palomestarin mukaan yksi loukkaantui vakavasti ja kolme lievemmin.

Onnettomuus tapahtui Oulaisten ja Vihannin välillä aamukahden jälkeen.

Palomestari kertoo, että auto ajautui syystä tai toisesta ojaan Oulaistentiellä. Loukkaantuneet oululaismiehet kuljetettiin sairaalahoitoon Ouluun. Heidän vammojensa vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Oulun poliisi tutki tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena.

Epäillyt rattijuopot aiheuttivat ikävyyksiä myös Mikkelissä perjantai-iltana. Viiden aikaan Saarekkeentiellä mies ajoi ulos tieltä ja loukkasi päänsä. Itä-Suomen poliisin mukaan mies puhalsi noin parin promillen lukemat. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vähän myöhemmin illalla toinen mies törmäsi pakettiautolla vastaan tulleeseen henkilöautoon Suurlahdentiellä. Molemmat autot suistuivat tieltä.

Henkilöautossa kyydissä ollut nainen ja molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat.

Pakettiauto oli ajokiellossa katsastuksen laiminlyönnin takia, ja sen kuljettaja puhalsi yli poliisin alkometriin yli kahden promillen lukemat. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.