Veikkaajalla kävi uskomaton mäihä: luuli voittaneensa 150 000 euroa, sitten tulikin vielä toiset 150 000 euroa

Jyväskyläläismies pelasi  13 oikein Veikkauksen Vakion pikkuharavassa ja voitti 300 000 euroa.

Pelaaja teki 4,50 euron arvoisen Vakion haravarivinsä Jyväskylän Seppälän Prismassa kesäkuun alussa. Miehen kupongissa lymysi kierroksen ainut täysosuma, josta Veikkaus oli luvannut maksaa 300 000 euroa, kesäbonuksen.

Ilman kesäbonusta voitto-osuus olisi ollut 74 908,20 euroa kerrottuna kahdella eli vajaat 150 000 euroa, sillä mies oli tuplannut peliä tehdessään.

– Varsinainen harava oli niin edullinen, vain 2,25 euroa. Sitten vain jotenkin laitoin kertaistuksen kahdella, kun ei sekään maksanut kuin vasta 4,50 euroa. Ajattelin ehkä, että voitan useammalla osuudella, jos rivi osuu, mies muistelee kesäisiä mielenliikkeitään Veikkauksen tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan hän ei ollut pelatessaan lainkaan huomannut, että Veikkaus oli luvannut ainoasta täysosumasta 300 000 euroa.

Mies tarkisti rivinsä vasta sunnuntaina, kun tulokset olivat tulleet lauantaina. Täysosuma löytyi ensimmäiseltä riviltä. Silloin näytti siltä, että tulossa oli 150 000 euroa.

Kun Veikkauksesta soitettiin ja kysyttiin maksutietoja kesäbonuksesta puuttuvalle osuudelle, luuli mies puhelua pilaksi: voittosumma nousi miltei kaksinkertaiseksi.

Vaikka tilille tipahti odottamattomat toisetkin 150 000 euroa, ei voittaja ole pistänyt rahaa palamaan. Auto on vaihdettu uuteen, mutta muuten rahaa saa hänen mukaansa olla säästössä. Hän asuu vuokralla ja aikoo asua vastedeskin.

– Riittää pitkään, kun ei tuhlaile, tarkan euron mies perusteli veikkauksen tiedotteessa.

Jyväskyläläinen on vakiveikkaaja ja kertoo pelanneensa Vakiota niin pitkään kuin muistaa. Voitto ei tule tilannetta muuttamaan suuntaan tai toiseen eli mies aikoo pelata jatkossakin, mutta pienillä peleillä. Pelaamista hän ei aio lisätä.

– Samoilla pienillä peleillä jatkan harrastusta, josta on tullut kiinteä osa päivärytmiä. Peli pitää mitoittaa sen mukaan, mikä on oma kantokyky. Ensin maksetaan välttämättömyydet, kuten vuokra ja ruuat, ja kun siitä jää rahaa, sitä voi pelatakin.

Pari vinkkiä voittaja antaa kanssapelureilleen:

– Unohda viivotinrivit, jos haluat voittaa isompia summia. Vähän pelatut yllätyskohteet pitää löytää. Rstit pudottavat muiden rivejä pois, niitä pitää olla joka rivissä vähintään neljä, hän opastaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.