Uuraisilla yli puolet seurakuntavaalien ehdokkaista on uusia nimiä – ehdolla muun muassa kunnanvaltuuston puheenjohtaja

Uuraisten seurakuntavaaleihin lähti yhteensä 24 ehdokasta. Ehdokkaat ovat kahdella listalla: Minun kirkkoni Uuraisilla ja Kristillisten perusarvojen puolesta. Kirkkovaltuustossa on 15 jäsentä. Nykyisiä valtuutettuja on ehdolla yhteensä yhdeksän.

Ehdolla Minun kirkkoni Uuraisilla -listalla on muun muassa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sari Rimmi (sd.), joka nyt ei ole kirkkovaltuutettuna.

Valtuuston nykyinen puheenjohtaja Mirja Laitinen on edelleen ehdolla, samoin varapuheenjohtaja Timo Kässi. Molemmat ovat Minun kirkkoni Uuraisilla -listalla. Listan 14 ehdokkaasta kahdeksan on nykyisiä valtuutettuja.

Kristillisten perusarvojen puolesta -listalla on 10 ehdokasta, joista vain Raimo Lindfors on nykyinen valtuutettu.

Minun kirkkoni Uuraisilla -listan ehdokkaat ovat Minun kirkkoni Uuraisilla Matti Alapiha, Petri Haaksluoto, Jaana Hirsjärvi, Raili Hytönen, Timo Kässi, Mirja Laitinen, Kari Lehtonen, Arto Mämmi, Tomi Penttinen, Pekka Riihimäki, Sari Rimmi, Jari Rytkönen, Irja Seppänen ja Arja Siikström.

Kristillisten perusarvojen puolesta -listalla Leena Hyytiäinen, Riikka Kotilainen, Maarit Lapinkangas, Raimo Lindfors, Pasi Mattila, Jari Melgin, Erja-Liisa Mutanen, Enni Nieminen, Marko Nieminen ja Julius Saarnio.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .