Uuraisten viikko onnistui hyvin – Tuhansia kävijöitä

Uuraisten viikko onnistui kokonaisuudessaan hyvin, kertoo Uuraisten kunnan vapaa-aikasihteeri Pirkko Honkanen.

– Viikkoon ja ulkoilmatapahtumiin osui sateisia hetkiä, mutta mikään tapahtuma ei ole senkään takia jäänyt pitämättä. Kaikissa tapahtumissa on ollut ihan kiitettävästi väkeä mukana, Honkanen sanoo.

Tarkkaa kävijämäärää hänellä ei ole tiedossa, mutta koko viikon tasolla liikutaan tuhansissa osallistujissa. Hän kiittelee yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka ovat olleet tuottamassa tapahtumia viikolle.

– Uuraisten viikkoa on vietetty aika perinteisesti, mutta joka vuosi on yritetty saada jotain uuttakin ohjelmaan mukaan. Tänä vuonna uutena on ollut maastopyöräkisaa ja katusählyä. Lauantai-iltana on klassisen musiikin konsertti, jossa on ilo kuulla kesä-uuraislaisia muusikoita, Honkanen toteaa.

Perinteisetkään ohjelmanumerot eivät ole kadonneet mihinkään, sillä viikko aloitettiin perjantaina Uuraisten Itä–Länsi pesäpallo-ottelulla.

Honkanen vakuuttaa, että viikko järjestetään myös ensi vuonna.

– Ensi vuosi on Uuraisten kunnan 150-vuotisjuhlavuosi, mitä juhlitaan toki Uuraisten viikon aikana, mutta tietysti myös pitkin vuotta. Jotain suunnitelmia on jo, mutta ne julkistetaan kun päästään lähemmäksi vuoden vaihdetta ja alkuvuotta, Honkanen kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .