Uusi lääkärifirma mukaan Jyväskylän valinnanvapauskokeiluun – toimipiste Hankasalmella

Kunnanlääkärit Hankasalmi Oy hakee mukaan Jyväskylän yhteistoiminta-alueen valinnanvapauskokeilun palvelutuottajaksi.

Kunnanlääkärit Hankasalmi Oy:n tarjoama palvelukokonaisuus kattaisi kokeilun ehtojen mukaisesti asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Valintaan sisältyvät myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Mikäli hakemus täyttää palveluntuottajille asetetut ehdot, yritys voi aloittaa palvelujen tuottamisen asiakkaille mahdollisesti jo helmikuun lopulla. Yhtiön toimipiste sijaitsee Hankasalmen kirkonkylällä.

Hankasalmen julkinen terveysasema toimii tällä hetkellä väistötiloissa, kunnes uusi terveysasema valmistuu reilun vuoden kuluttua. Lääkäritilanne on ollut tänä talvena huono.

Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten alueella meneillään olevassa valinnanvapauskokeilussa on tällä hetkellä mukana kolme palveluntuottajaa: Medics24, Mehiläinen Terveyspalvelut Oy ja Suomen Terveystalo Oy. Helmikuussa 2017 alkaneen kokeilun aikana vaihto-oikeuttaan on käyttänyt 6 900 kuntalaista. Tällä hetkellä yksityisen asiakkaina on noin 5 800 kuntalaista.

Valinnanvapauskokeilussa ovat mukana Jyväskylän Huhtasuon, Keskustan, Kuokkalan, Kyllön, Palokan ja Sampoharjun (Vaajakoski) terveysasemien sekä Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemien alueella asuvat kuntalaiset. He voivat valita, vaihtavatko nykyisiltä terveysasemiltaan yksityisen palveluntuottajan asiakkaiksi. Asiakas sitoutuu palveluntuottajaan kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .