Uusi tekninen johtaja jätti Karstulan – ehti toimia virassa 2,5 kuukautta

Kunnanjohtajalle ero tuli yllätyksenä.

Karstulan uusi tekninen johtaja Taito Takkinen on jättänyt virkansa. Hän ilmoitti kuntaan tiistaina purkavansa virkasuhteensa koeajalla. Näin toimittaessa työt lopetetaan välittömästi. Takkinen ehti hoitaa virkaansa vain kaksi ja puoli kuukautta. Koeajan pituudeksi virassa oli sovittu kuusi kuukautta.

– Katsoin omalta kohdaltani, että tämä oli paras ratkaisu. Se oli henkilökohtainen ratkaisuni, Takkinen totesi Keskisuomalaiselle torstaina.

Takkisella on koti Kuusamossa, ja hänellä on ollut niin sanottu työasunto Karstulassa. Takkisen mukaan kukaan ei painostanut häntä eroamaan. Takkisen mukaan hänellä ei myöskään ollut ongelmia kunnan teknisen lautakunnan eikä henkilöstön kanssa.

Kunnanjohtaja Hilkka Hakalan mukaan Takkisen eroilmoituksessa ei ole mainittu syytä virkasuhteen purkuun. Hakalalle ero tuli yllätyksenä. Jatkotoimia mietitään, kun eroilmoitus käsitellään kunnanhallituksessa.

Karstulassa on meneillään uuden koulun suunnittelu, jota Hakalan mukaan jatketaan joka tapauksessa. Teknisen lautakunnan tuore esitys kouluhankkeen linjauksista on menossa kunnanhallituksen käsittelyyn.

Takkisen ero yllätti myös Karstulan teknisen lautakunnan puheenjohtajan Eero Suomäen (kesk.). Hänen mukaansa teknisen johtajan yhteistyö lautakunnan kanssa on sujunut hyvin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .