Uusi tulokas Uutissuomalainen pärjäsi STT:n siteerausselvityksessä – Keskisuomalainen lainatuin maakuntalehti

Yle oli lainatuin media toista vuotta peräkkäin.

Yhdeksän sanomalehden yhteinen toimitus Uutissuomalainen tuotti ensimmäisenä toimintavuonnaan runsaasti uutisia, joita Suomen Tietotoimisto siteerasi. Helmikuun alussa aloittanut Uutissuomalainen oli STT:n Journalisti-lehdelle tekemässä selvityksessä kolmospaikalla Ylen ja Helsingin Sanomien jälkeen.

Yle oli nyt toista vuotta peräkkäin lainatuin media. STT lainasi sen juttuja yli 200 kertaa, kun Helsingin Sanomien uutisia lainattiin reilut 180 kertaa. Yle ja HS ovat keikkuneet selvityksen kärjessä joka vuosi. Siteerauksia laskettiin ensi kerran vuonna 2010.

Yhteistoimituksista Lännen Media oli selvityksen neljäs. Keskisuomalainen oli maan viidenneksi lainatuin media. Taakse jäivät muun muassa Ilta-Sanomat, Iltalehti, Savon Sanomat, MTV ja Aamulehti.

Selvityksessä käytiin läpi STT:n uutiset lähes koko vuoden ajalta.

"Ärhäkkä uutiskone" todisti tehonsa – Uutissuomalainen tykitti skuuppeja tehokkaimmin Suomessa

Uusimmat

Kotimaa

Eurooppaan mahtuisi lisää vauvoja – Alhainen syntyvyys ei ole kuitenkaan suurin uhka talouskehitykselle

Punkkitautien määrä on moninkertaistunut, mutta hysteriaan ei ole syytä – "Yksi purema 50:stä johtaa todettavaan sairauteen"

Jo puolella Suomen lapsiperheistä on yksityinen sairauskuluvakuutus

Ovensuukyselyt povaavat Irlannin pääministeripuolueelle eurovaalivoittoa

Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Jännittävä lätkämatsi nostaa sydänpotilaiden verenpaineet kattoon – Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä tärkeä peli voi näkyä yllättävällä tavalla

Päiväkodin johtaja sai kärsiä, kun jyväskyläläisäiti hermostui perheestä tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – pikaistuksissa kirjoitetusta viestistä sakkoja

Kyllä tästä maisterille seppele syntyy – yliopiston promootion juhlallisuudet alkoivat

Vanhat koulurakennukset joutuivat jälleen ilkivallan kohteeksi Tikkakoskella – katso karut kuvat spraymaalilla sotketuista seinistä

Uusi ravintolalaiva laskettiin tänään Päijänteeseen – Jyväskylän satamassa ensi vuonna

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.