Uutta tietoa Palokan pyöräturmasta: Mies törmäsi yhteen kolmen iäkkään naisen seurueesta

Poliisi sai tiedon sunnuntaina Palokassa tapahtuneesta pyöräturmasta vasta sen jälkeen, kun turmassa loukkaantunut iäkäs nainen oli viety sairaalaan. Nainen menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin.

Onnettomuuspaikalla Rovastintien ja Papinpolun risteyksessä kävi viranomaisista ainoastaan ensihoitoyksikkö, joten poliisilla ei tutkinnan tässä vaiheessa ole kovin tarkkaa kuvaa tapahtumista. Tapaturmasta hätäkeskukseen ilmoittanut sivullinen pyöräilijä oli kertonut ohittaneensa kolmen iäkkään naisen seurueen ja kuullut takaansa sen jälkeen kovan tömähdyksen, kun mieskuljettaja oli törmännyt pyörällään yhteen naisista.

– Törmääjä oli jäänyt onnettomuuspaikalle selvittämään tilannetta, mutta häneltä ei oltu otettu henkilötietoja, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Annukka Liukkonen Sisä-Suomen poliisista kommentoi.

 

Epäselvää on muun muassa se, törmäsikö pyöräilijä naiseen kevyen liikenteen väylällä vai sen ulkopuolella. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi pyytää onnettomuuden nähneitä ilmoittamaan havainnoistaan. Lisäksi poliisi pyytää pyöräilijää ilmoittamaan tietonsa poliisille numeroon 0295414811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .