Väkivaltaa Jyväskylän ja Jämsänkosken perjantai-illassa: Hammas lyötiin irti Asemakadulla, silmälasit rikki Koivutiellä

Perjantai-illan vietto sai väkivaltaisen käänteen Jyväskylän keskustassa Asemakadulla ja Jämsänkosken Koivutiellä.

Jyväskylässä 37-vuotias mies kävi 23-vuotiaan miehen päälle ja alkoi lyödä tätä nyrkillä kasvoihin puoli kahdeksan aikaan illalla. Uhrin kasvoihin tuli turvotusta ja raapimajälkiä, ja lisäksi häneltä irtosi yksi hammas.

Poliisin mukaan vartijat puuttuivat tilanteeseen. Pahoinpitelystä epäilty otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisiasemalle.

Kiinniotetun miehen hallusta löytyi voimapihdit, kaksi puukkoa ja kääntöveitsi, joiden mukana pitämiseen ei löytynyt järkiperäistä syytä. Näiden osalta poliisi tutkii asiaa murtovälineen hallussapitona ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

Jämsässä poliisi sai puolestaan tehtäväkseen mennä selvittämään pahoinpitelyä puolenyön jälkeen Jämsänkosken Koivutielle.

Paikan päällä ilmeni, että 45-vuotias mies oli käynyt 64-vuotiaan ja 47-vuotiaan miehen päälle. Hän oli lyönyt ensin nuorempaa miestä leukaan ja sitten vanhempaa siten, että tämän silmälasit olivat lentäneet maahan. Tämän jälkeen lyöjä oli vielä tahallisesti rikkonut silmälasit hyppäämällä niiden päälle. Riehuja vietiin kiinniotettuna poliisiasemalle pahoinpitelyistä epäiltynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.