Värikuulapyssyä kantanut nuori aiheutti suurhälytyksen

Värikuulapyssy kädessä kauppakeskuksessa liikuskellut 15-vuotias poika aiheutti suuren luokan hälytyksen Seinäjoella torstaina.

Hätäkeskus sai noin kello 13 ilmoituksen, että kauppakeskus Torikeskukseen oli kävellyt nuorukainen pistoolimallinen ase kädessään. Ilmoituksen vuoksi käynnistettiin laaja poliisioperaatio, sillä kauppakeskuksen tiloissa oli satoja asiakkaita. Myös lähintä koulua varoitettiin.

Kauppakeskuksen tyhjentämiseen asiakkaista ei vielä ollut ryhdytty, kun Torikeskuksessa olevasta pikaruokalasta otettiin kiinni 15-vuotias seinäjokelainen poika, jolla oli värikuula-ase mukanaan. Poliisin mukaan ase näytti täysin aidolta 9-milliseltä pistoolilta. Nuori ei tehnyt vastarintaa.

Poliisioperaatio purettiin noin puolen tunnin kuluttua. Poliisin mukaan nuorukaista saattaa odottaa huomattava korvausvastuu.

Uusimmat

Kotimaa

Tuhatmäärin Jehovan todistajia kokoontui Jyväskylään viikonloppuna – Konventista voi löytää jopa elämänsä rakkauden

Yllättikö sankka sumu autoilijan liikenneympyrässä? Menopeli kyljelleen Kangasniemellä

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Kultarantarannassa keskustellaan jälleen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – teemana maailman murros ja Euroopan tulevaisuus, päävieraana Saksan liittopresidentti

Lottopotti nousee juhannukseksi viiteen miljoonaan euroon – katso lauantain oikea rivi tästä

Lääkärinvirat täyttämättä Hankasalmella – kuntalaiset pääsevät marraskuussa lääkäriin palvelusetelillä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.