Väyrynen haluaa luopua Venäjän vastaisista pakotteista

Venäjän markkinat ovat Väyrysen mukaan äärimmäisen tärkeät Suomelle.

Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen (kesk.) mielestä Venäjän vastaisista pakotteista tulisi luopua. Venäjän markkinat ovat Väyrysen mukaan äärimmäisen tärkeät Suomelle varsinkin maitotuotteiden kannalta.

Suomesta Venäjälle viedylle maitorasvalle on ollut vaikea löytää uusia korvaavia markkinoita, Väyrynen sanoi perustamansa kansalaispuolueen lehdistötilaisuudessa tänään.

Väyrynen kuitenkin toteaa, että Krimin liittäminen Venäjään oli laitonta.

– Se on tietysti kansainvälisen oikeuden vastainen tämä Krimin haltuunotto, mutta niin oli myöskin Kosovon itsenäisyys ja Libyan pommitukset ja Irakin sota.

YK:n alainen kansainvälinen tuomioistuin ICJ päätti heinäkuussa 2010, että Kosovon itsenäisyysjulistus helmikuussa 2008 ei rikkonut kansainvälistä oikeutta.

Uusimmat

Kotimaa

Eurooppaan mahtuisi lisää vauvoja – Alhainen syntyvyys ei ole kuitenkaan suurin uhka talouskehitykselle

Punkkitautien määrä on moninkertaistunut, mutta hysteriaan ei ole syytä – "Yksi purema 50:stä johtaa todettavaan sairauteen"

Jo puolella Suomen lapsiperheistä on yksityinen sairauskuluvakuutus

Ovensuukyselyt povaavat Irlannin pääministeripuolueelle eurovaalivoittoa

Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Jännittävä lätkämatsi nostaa sydänpotilaiden verenpaineet kattoon – Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä tärkeä peli voi näkyä yllättävällä tavalla

Päiväkodin johtaja sai kärsiä, kun jyväskyläläisäiti hermostui perheestä tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – pikaistuksissa kirjoitetusta viestistä sakkoja

Kyllä tästä maisterille seppele syntyy – yliopiston promootion juhlallisuudet alkoivat

Vanhat koulurakennukset joutuivat jälleen ilkivallan kohteeksi Tikkakoskella – katso karut kuvat spraymaalilla sotketuista seinistä

Uusi ravintolalaiva laskettiin tänään Päijänteeseen – Jyväskylän satamassa ensi vuonna

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.