VR:n kadonneiden työntekijöiden lauantai osa 2: Nyt hukassa konduktööri

Junamatkustajien odottelu sai jatkoa lauantaina iltapäivällä, kun junat seisoivat Tampereella konduktöörin puuttumisen takia. Aikaisemmin tänään KSML.fi kertoi junasta, joka ei koskaan saapunut asemalle veturinkuljettajan puuttumisen takia.

Jyväskylästä Turkuun matkalla ollut junamatkustaja otti hetki sitten yhteyttä Keskisuomalaisen toimitukseen istuessaan Tampereen rautatieasemalla junassa, joka ei päässyt lähtemään, kun Tampereelta Keuruulle lähtevää junaa ei saatu asemalta liikkeelle.

Kuulutuksen mukaan Keuruun-junan jumittamisen syy oli puuttuva konduktööri. Syytä työntekijän katoamiseen kuulutuksessa ei kerrottu.

Turkuun lähtevä juna pääsi matkaan vartin viivästyksen jälkeen niin, että se peruutti ja vaihtoi toiselle raiteelle, jolloin se pystyi kiertämään jumittavan junan.

Veturinkuljettaja taas puuttui junasta aiemmin päivällä Jyväskylässä vuorosuunnittelun mokan takia. Junavuoro oli VR:n mukaan jäänyt merkkaamatta työvuorolistaan, eikä kuljettajaksi kaavailtu henkilö ollut saanut tietoa työvuoronsa olemassaolosta. Ihmiset odottivat junaa asemalla turhaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Haamujuna suututti Jyväskylässä

Nukkuiko veturinkujettaja pommiin? – VR vastaa