Vaajakosken kirjasto kiinni, remontti alkaa toukokuussa

Vaajakosken aluekirjasto Jyväskylässä suljetaan toukokuussa alkavan remontin vuoksi. Kirjasto on auki viimeisen kerran kiirastorstaina 24. maaliskuuta.

Kirjasto suljetaan reilusti ennen remontin aloittamista purkutöiden vuoksi. Valmisteluaikaa tarvitsee myös palvelujen siirto väistötilaan, joka avautuu 2. toukokuuta Urheilutie 38:ssa. Väistötila on käytössä elokuun loppuun saakka.

Väistötilan pienuuden takia kirjastopalvelut ovat rajoitettuja: tarjolla on muun muassa lehtilukusali, kokoelma lastenkirjallisuutta, viikkolainoja, kaksi nettikonetta ja kopiointi- sekä skannausmahdollisuus. Lisäksi asiakkaat voivat tehdä aineistovarauksia, noutaa varauksia sekä palauttaa aineistoa.

Kirjasto–kansalaisopistotaloon tehdään uudet nuorisotilat. Käytännössä kirjastosalista lohkaistaan siivu nuorisolle. Lisäksi kirjaston lattiapinnat uusitaan, ja samalla uudistetaan osittain myös kalustusta.

Kirjaston sulkuaika on huomioitu laina-aikoja pidentämällä. Lainattua aineistoa voi palauttaa 28. huhtikuuta saakka aluekirjaston palautusluukkuun.

Aineistoa saa palauttaa myös kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin tai muihin Keski-kirjastoihin. Väistötilan avauduttua laina-aineistoa voi palauttaa sinne tai kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin.

Vaajakosken kirjaston uudelleen kokoaminen on arvioitu alkavan syyskuun alussa ja tavoitteena on, että uudistettu kirjasto voidaan avata asiakkaille marraskuun alussa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .