Valtralla pääsee lokakuussa pikatyöhaastatteluun – yhtiö hakee yhteistyöllä osaajia traktorituotantoon

Traktorivalmistaja Valtra, henkilöstöpalveluyhtiö VMP, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, TE-palvelut ja Äänekosken kaupunki ovat aloittaneet yhteistyön osaavan työvoiman varmistamiseksi traktoreiden valmistukseen. Tarkoituksena on hyödyntää entistä enemmän paikallista osaamista.

TE-palvelu kutsuu työnhakijoita ensimmäiseen Rekrymiittiin 26. syyskuuta. Päivä sisältää Valtran toiminnan esittelyn, yhteistyökumppaneiden puheenvuorot, tehdaskierroksen ja työntekijöiden tarinoita työskentelystä Valtralla.

Toinen, 11. lokakuuta pidettävä Rekrymiitti on avoin kaikille työnhakijoille. Molempien Miittien lopussa työnhakijoilla on mahdollisuus osallistua VMP:n eli Varamiespalvelun järjestämään pikatyöhaastatteluun.

Valtra on Keski-Suomen suurimpia teollisuusalan työantajista. Äänekoskella Suolahden tehtaalla on 900 työntekijää, joista noin 500 henkilöä työskentelee tuotantotoiminnassa. TE-palveluiden Miitti Keski-Suomi on maksuton rekrytointipalvelu yrityksille. Äänekosken kaupungin näkökulmasta paikallisten osaajien työllistyminen Valtralle tukee alueen elinvoimaisuutta.

Valtra on tarjonnut yli 100 uutta työpaikkaa uusille osaajille. Suurin osa uusista työpaikoista on täytetty rekry-yhteistyökumppanin VMP:n avulla. Valtra on samaan aikaan vakinaistanut VMP:n työntekijöistä yli 60.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .