Vanhanen kiistää tienneensä Kontiolan KMS-siirroista

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) sanoo, että hänellä ei ole aavistusta, kuka teknisesti siirsi Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen rahat hänen vaaliyhdistyksensä tilille. Vanhanen kertoi YLE uutisille, että hän ei tiennyt keskustan kehittämispäälliköllä Lasse Kontiolalla olleen käyttöoikeutta KMS:n tiliin.

Vanhanen ei halunnut sunnuntaina kommentoida asiaa STT:lle, ilmoitti valtioneuvoston viestintäjohtaja Asko Mattila Tokiosta. Pääministeri on parhaillaan virkamatkalla Japanissa.

Lauantaisen Ilta-Sanomien mukaan keskustan kehittämispäällikkö Kontiola maksoi 10 000 euroa vaalitukea Vanhasen tukiyhdistyksen tilille. Aiemmin tällä viikolla yhteydet keskustan ja KMS:n välillä on kiistetty.

Vanhanen sanoi, että hänen tietonsa Kontiolan toimien suhteen ovat rajalliset ja tietonsa yksityiskohdista puutteelliset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Petri Honkonen ottaa ärhäkkäästi kantaa sisäilmasta sairastuneiden puolesta: "Vähättelyn ja luulosairaiksi leimaamisen on loputtava"

Lapin-matkailun odotetaan kasvavan myös tänä talvena Thomas Cookin konkurssista huolimatta

Maksamaton vieras vietti aamupäivän sinnikkäästi jyväskyläläisen kahvilan sisätiloissa – henkilökunta nappasi siipeilijän lopulta nalkkiin

Opetusministeri Andersson Ylen Ykkösaamussa: Sitova mitoitus oppilashuoltoon tarkoitus saada tällä hallituskaudella

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Todistusvalinnasta tulee pääväylä korkeakouluun ensi keväänä – Yliopistot julkaisivat tiedot aloituspaikkojen osuudesta jo kesällä 2018, milloin tulevat ammattikorkeakoulujen tiedot?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.