Vantaalaisravintolassa ammuttiin – kolmelle vammoja kahakassa

Ammuskelu tapahtui Rajatorpan alueella perjantain vastaisena yönä.

Vantaalaisravintolassa Rajatorpan alueella ammuttiin perjantain vastaisena yönä, poliisi kertoo. Ravintola Diamond sijaitsee Nuijatiellä.

Poliisin mukaan tapahtuvat saivat alkunsa, kun kahden ravintolassa olleen seurueen välille tuli erimielisyyttä. Riidassa loukkaantui toisesta seurueesta kolme miestä. Heistä vuonna 1995 syntynyttä ammuttiin poliisin mukaan käsiaseella keskivartaloon. Vuonna 1970 ja 1977 syntyneet miehet saivat pahoinpitelyvammoja.

Kahakan päätteeksi teoista epäillyt poistuivat paikalta.

Rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että paikalta poistuneessa seurueessa oli toistakymmentä ihmistä, sekä miehiä että naisia. Eri asia kuitenkin on, moniko heistä liittyy tapaukseen. Epäiltyjä tekijöitä saattaa olla esimerkiksi yhdestä kolmeen.

Myös seurueessa, johon loukkaantuneet kuuluivat, oli useampia ihmisiä. Loukkaantuneita ei ainakaan tällä tietoa epäillä rikoksista. Poliisi on jo kuulustellut yhtä loukkaantuneista.

Toistaiseksi poliisilla ei ole tietoa, tunsivatko kahden seurueen jäsenet toisensa.

Ravintolassa paljon väkeä

Ravintolassa oli poliisin tietojen mukaan tapahtuma-aikaan varsin runsaasti ihmisiä.

– Tietenkin kun ravintolassa ammutaan käsiaseella, aina on vaara, että joku muukin loukkaantuu, Hyvärinen toteaa.

Ampumisessa haavoittunut toimitettiin sairaalaan. Poliisin tietojen mukaan hänellä ei perjantaina aamupäivällä tiettävästi ollut hengenvaaraa.

Tapaus sattui noin kello 2.10. yöllä. Tapahtumalla on useita todistajia ja silminnäkijöitä. Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja ravintolassa olleita asiakkaita ilmoittautumaan poliisille numeroon 0295 436 442, jotta tapahtumien kulku saadaan selvitettyä.

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä rikosnimikkeillä tapon yritys, pahoinpitely, törkeä pahoinpitely sekä ampuma-aserikos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.