Vantaan Myyrmäen ampuja saattaa yhä olla omilla teillään

Vantaalla Myyrmäen eilinen ampuja saattaa edelleen olla omilla teillään. Poliisi kuitenkin arvioi, ettei vaaraa ole ulkopuolisille. Eilisillan ampumisessa Myyrmäen aseman lähellä oli ilmeisesti kyse toisilleen tuttujen henkilöiden välienselvittelystä, poliisi kertoo.

Rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo, että tapauksessa osallisia on kolme. Miehistä yksi on sairaalassa ja yksi kiinni otettuna. Paikalta poistui yksi mies, jonka henkilöllisyyttä poliisi selvittää.

Kiinni otettua on tarkoitus kuulla myöhemmin tänään. Poliisin mukaan epäillyt ovat ulkomaalaisia, mutta kaksi, joiden henkilöllisyys tiedetään, ovat ilmoittaneet asuinpaikakseen Vantaan.

Tapahtumat tallentuivat osittain valvontakameran nauhalle. Siitä ei kuitenkin selviä tapahtumien kulku tarkkaan. Yhtä miestä ammuttiin, ja ampumista edelsi tappelunnujakka.

Poliisin mukaan uhrin vammat ovat vaatineet leikkaushoitoa, ja tämä on ollut hengenvaarassa. Epäiltyjä rikosnimikkeitä tapauksessa ovat tällä hetkellä pahoinpitely sekä tapon yritys.

Valvontakameran tallenteessa näkyy poliisin mukaan useita tapahtumapaikan ohi käveleviä mahdollisia todistajia. Poliisi kaipaa yhä silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikalta ja sen läheisyydestä. Havainnot pyydetään poliisin numeroon 0295 436 442.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Riitely johti ampumiseen Myyrmäen asemalla Vantaalla

Kauppakeskus Myyrmannin vartiointia tehostettu

Uusimmat

Kotimaa

Koiran ulkoiluttaja kaatui Tikkakoskella – pelastuslaitos vei koiran kotiin

Jyväskyläläinen Iiris Markkanen uskoo kaksoissiskon saattaneen pelastaa hänet lapsena kuolemalta – identtisten kaksosten elämään mahtuu myös paljon koomisia tilanteita

Nordean verkko- ja mobiilipalveluissa häiriö – kortilla maksaminen toimii normaalisti

"Iso huuhkaja jumissa kerrostalon katolla Jyväskylän Savelassa", kuuluivat eläimenpelastustehtävän ensitiedot – lopputulos yllätti kaikki

Massiivinen työllisyyskokeilu viivästymässä syksyyn – kunnille annetaan vastuu työttömistä, mutta ohjaavatko kunnat sakkojen pelossa ihmisiä kuntouttavaan työtoimintaan?

"Ohi on", sanoi meteorologi – myrskytuulet puhkuivat tehtäväpiikin pelastuslaitoksille, mutta aamuksi tyyntyi

Seitsemän vinkkiä arkeen: asiantuntija kertoo, kuinka voit välttää sen, että lapsestasi tulee sohvaperuna

Yön uutiskooste: Suomessa myrsky, Kanarialla hiekkamyrsky, jääkoneen kuljettaja hämmästytti NHL:ssä

Kotimaisuutta myydään valmistajatiedoin ja Suomen lipuin – ruoan alkuperä voi olla toinen, mutta huhtikuusta alkaen tietoa pitää tarjota enemmän

Hämmentävä sotilaskonevarkaus Tikkakoskella oli kuin James Bond -elokuvasta – varusmies yritti lentää setänsä luo Neuvostoliittoon

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.