Vapaavuori odottaa Rinteen esityksiä uteliaana

Kokoomuksen puheenjohtajaksi pyrkivä elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) ei halua vielä pohtia europarlamenttiin valitun Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin (kok.) tulevaa roolia tilanteessa, jossa kokoomusväki valitsisi puolueen johtoon Vapaavuoren.

Vapaavuori sanoi perjantaina esitellessään kampanjaansa, että keskustelu Stubbin kanssa olisi kuitenkin yksi ensimmäisiä.

Vapaavuori sanoo odottavansa uteliaana ja ennakkoluulottomasti, mitä esityksiä SDP:llä ja sen uudella puheenjohtajalla Antti Rinteellä on talouskasvun edistämiseksi tulevissa minihallitusneuvotteluissa.

Vapaavuori korosti, että luottamusta Suomen kykyyn hoitaa talousasioitaan ei saa kuitenkaan horjuttaa. Parempi tapa kuin valtion rahojen käyttäminen investointeihin olisi purkaa joitakin elinkeinoelämää ohjaavia sääntöjä.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Poliisi kiinnittää tänä kesänä erityistä huomiota festivaalien turvatoimiin

Eurooppaan mahtuisi lisää vauvoja – Alhainen syntyvyys ei ole kuitenkaan suurin uhka talouskehitykselle

Punkkitautien määrä on moninkertaistunut, mutta hysteriaan ei ole syytä – "Yksi purema 50:stä johtaa todettavaan sairauteen"

Jo puolella Suomen lapsiperheistä on yksityinen sairauskuluvakuutus

Ovensuukyselyt povaavat Irlannin pääministeripuolueelle eurovaalivoittoa

Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Jännittävä lätkämatsi nostaa sydänpotilaiden verenpaineet kattoon – Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä tärkeä peli voi näkyä yllättävällä tavalla

Päiväkodin johtaja sai kärsiä, kun jyväskyläläisäiti hermostui perheestä tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – pikaistuksissa kirjoitetusta viestistä sakkoja

Kyllä tästä maisterille seppele syntyy – yliopiston promootion juhlallisuudet alkoivat

Vanhat koulurakennukset joutuivat jälleen ilkivallan kohteeksi Tikkakoskella – katso karut kuvat spraymaalilla sotketuista seinistä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.