Varastetulla autolla 160 kmh:ssa poliisia paenneen matka katkesi piikkimattoon Jyväskylässä – tuomittiin ehdotonta vankeutta

30-vuotias kempeleläismies on saanut ehdottoman vankeustuomion lokakuussa 2016 Jyväskylään katkenneesta rikollisesta automatkastaan. Mies oli varastanut auton yhdessä toisen miehen kanssa Oulusta, josta sillä oli matkattu Jyväskylään. Poliisin yrittäessä pysäyttää autokunnan matkaa, lähti mies kaahaamaan pakoon.

Pakomatkallaan Puuppolankoskentieltä Lintukankaantielle ja edelleen Saarenmaantielle mies käytti jopa 160 km/h:n nopeutta. Lisäksi hän teki vaarallisia ohituksia ja ajoi vastaantulevien kaistalla. Ajo päättyi poliisin tielle asettamaan piikkimattoon, johon ajettuaan hän menetti auton hallinnan ja suistui tieltä. Veressä oli huumausaineita.

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta 75 päivän ehdottomaan vankeuteen. Ajokiellon oikeus määräsi jatkumaan tammikuulle 2020.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .