Vartti-lehti: Nuoria sairaalaan myrkytyksen takia Helsingissä

Helsingissä joukko nuoria vietiin maanantai-iltana Herttoniemen metroasemalta sairaalaan, uutisoi Vartti-lehti. Pelastuslaitoksen mukaan nuoret olivat todennäköisesti syöneet pillereitä, mikä oli aiheuttanut myrkytyksen. Lehden mukaan osa noin 15-vuotiaista nuorista oli hoitoon vietäessä tiedottomia.

Herttoniemeen saapui kolme ambulanssia sekä lääkäriyksikkö. Iltalehden mukaan sairaalaan vietiin kolme nuorta.

– Siinä ovat kansalaiset pyytäneet apua, ja se on kiitoksen arvoinen paikka. On niitä tilanteita, joissa kävellään ohi, sanoi ensihoidon ylilääkäri Teuvo Määttä Husista Vartti-lehdelle.

Määtän mukaan kenelläkään nuorista ei ollut hengenvaaraa. Määttä kertoi STT:lle tiistaina, että potilaana oli ollut kolme nuorta.

– Siinä ei ole ollut kyse mistään laittomasta huumeesta tai päihteestä. Tällaisia lääkkeitä on jokaisen taloudessa, Määttä sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Uusia kutsuja Linnan juhliin: "Melkoisesti säikähdin"

Asukkaan ripeä toiminta pelasti keittiön vaurioilta, kun astianpesukone syttyi palamaan – tietäisitkö sinä, mitä vastaavassa tilanteessa pitää tehdä?

Jyväskylä isännöi Ahtisaari-päiviä ensimmäistä kertaa – torstaina KSML.fi:ssä suora lähetys Arto Nybergin vetämästä keskustelutilaisuudesta

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.