Vesivaurio katkaisi tien: Keskellä kaupunkia liikenne poikki ainakin tämän päivän

Yöllinen viemäririkko on katkaissut Nisulankadun liikenteen Taulumäen suuntaan Jyväskylässä. Ammattiopiston Viitaniemen kampuksen naapurissa Nisulankadun ja Keskikadun risteyksessä rikkoutui paineviemäriputki keskivikon ja torstain välisenä yönä.

Viemäri rikkoutui puolenyön aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

– Sieltä tuli vähän tavaraa kadullekin. Asukkaille tästä ei koidu ongelmaa, vaan viemärit toimivat, Jyväskylän Energian päivystäjä Marika Makkonen kertoi aamulla.

Nisulankatua ei pääse nyt ajamaan Keskikadun risteyksestä Taulumäen suuntaan. Toiseen suuntaan kaistat ovat auki ainakin toistaiseksi.

Jyväskylän Energian (JE) mukaan liikenne Taulumäen suuntaan on poikki ainakin koko torstaipäivän ajan. Liikennehaitan kesto selviää iltaan mennessä, kun rikkoutunut kohta saadaan esille ja rajatuksi.

JE kertoo tiedotteessa, että risteysalueen putket sijaitsevat syvällä ja paikalla on paljon risteäviä johtoja ja putkirakenteita.

Nisulankatua pääsee yhä ajamaan Savelan suuntaan kulkevia kaistoja pitkin. JE kehottaa kuitenkin välttämään sitäkin, koska työkoneiden liikuminen häiritsee muuta liikennettä.

Myös Nisulankadun ja Keskikadun risteyksen liikennevalot ovat poissa käytöstä, ja autoilijoiden kannattaa välttää risteystä ruuhka-aikaan.

Nisulankatu on merkittävä liikenneväylä lähellä Jyväskylän keskustaa.

Juttua korjattu klo 8.39: Liikenne on toistaiseksi poikki ainoastaan Taulumäen suuntaan menevillä kaistoilla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .