Veskun tulot nousivat roimasti Vain elämää -ohjelman jälkeen

Loirin verotettavat tulot nousivat reippasti toissa vuodesta, jolloin ne olivat 258 600 euroa.

Vain elämää -ohjelma näyttää siivittäneen entisestään monen artistin suosiota. Viime vuosien tähdistä viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri painii kuitenkin omassa luokassaan ainakin verotettavilla tuloilla mitattuna.

Loiri tienasi viime vuonna ansiotuloja noin 452 200 euroa, ja hänen tulonsa nousivat reippaasti toissa vuodesta. Loiri osallistui ohjelmaan syksyllä 2014.

Saman vuoden artisteista Jenni Vartiainen sai verotettavaa henkilökohtaista tuloa viime vuonna noin 247 700 euroa, mikä tekee hänet yhdeksi Suomen eniten ansaitsevista naisartisteista. Myös Vartiaisen tulot nousivat toissa vuodesta. Hän on monen muun artistin tavoin saanut tuloja myös oman yrityksensä kautta.

Muista vuoden 2014 osallistujista Paula Koivuniemi kuittasi verotettavaa tuloa viime vuonna yhteensä noin 214 100 euroa ja Elastinen eli Kimmo Laiho 189 600 euroa. Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen sai tuloja yhteensä 137 500 euroa. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva PMMP:n entinen laulaja Paula Vesala sai tuloja yhteensä 72 100 euroa.

Tämän syksyn Vain elämää -tähdistä ennen ohjelmaa eniten tienasivat Hector ja Lauri Tähkä. Hectorin eli Heikki Harman tulot olivat viime vuonna yhteensä noin 128 400 euroa. Lauri Tähkä eli Jarkko Suo ansaitsi yhteensä 132 100 euroa. Suvi Teräsniska sai yhteensä tuloja 81 500 euroa.

Mikko Kuustonen tienasi ansiotuloja vuonna 2015 noin 64 100 euroa, räppäri Mikael Gabrielin eli Mikael Sohlmanin ansiotulot olivat 47 700 euroa ja Anna Puun eli Anna Puustjärven 52 500 euroa. Kolmikosta kenelläkään ei ollut pääomatuloja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Juha Kankkunen esittelee Ilta-Sanomissa salatun kokoelmansa superautot

Kotihoidossa ongelmat ovat yhtä polttavia kuin hoivakodeissa – työvoimapula voi pahentua, jos nykyiset hoitajat siirtyvät töihin hoivakoteihin

Eurojackpotista 44,6 miljoonaa euroa Norjaan – Jokerista miljoonavoitto Helsinkiin

Yön uutiskooste: USA:n media: Trump painosti Ukrainan presidenttiä tutkimaan Joe Bidenin ja tämän pojan toimia, Ilmastotoimet ovat rauhan rakentamista, muistuttaa YK:n rauhanpäivä

Jyväskyläläiset kahvilat kertovat nyt tarralla, kuinka suhtautuvat imettäjiin – "Tissin vilahdus kahvilassa on muka hirveää, mutta rannalla ok"

Kapuloita hakkereiden rattaisiin – Jyväskylän kaupunki otti käyttöön tekstiviestivahvistuksen

Uutissuomalainen: Ex-pääministeri Esko Aho arvostelee hallitusta 2 miljardin alijäämästä

Pohjavedet yhä matalalla monen kuivan vuoden jäljiltä – "Kaikki sateet ovat tervetulleita koko maassa"

Esko Aho varoittaa toistamasta Suomen taloudessa aiempia virheitä – "Elvytyksen aika ei ole nyt – voi käydä niin, että bensa on loppu, kun pitäisi painaa kaasua"

Luovutetun Karjalan kirkonkirjat ovat suvustaan kiinnostuneelle aarreaitta – 30 vuoden tallennusurakka eteni loppusuoralle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.