Video: Tältä Jyväskylän uusi yökerho näyttää

Tulevana perjantaina Jyväskylän keskustan yökerhorintamalla on luvassa uusia tuulia, kun uudistettu Escape avaa ovensa entisen Giggling Marlinin tiloissa. Escapessa on neljä eri osastoa, joissa jokaisessa on oma teemansa. Giggling Marlinin paikalla avattava uusi yökerho on K-20-ravintola, johon mahtuu kesäaikaan parhaimmillaan reilut 1 000 asiakasta.

Ravintolapäällikön Joonas Pikkaraisen mukaan Escape työllistää 16 henkilöä. Kun laskuihin otetaan mukaan dj:t ja järjestyksenvalvojat, luku nousee 30:een työntekijään.

– Entisestä GM:stä meille siirtyi yksi työntekijä baaritiskille, Pikkarainen sanoi.

Ravintolakonserni Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtasen mukaan Escapen entisissä tiloissa Väinönkadun yläpuolella avataan syksyllä joko keilaradan sisältävä peliravintola tai muu viihdekeskus. Aikataulu uuden ravintolan osalta siirtyy syksylle.

Katso KSML.tv:n videolta, miltä Kauppakadun ja Väinönkadun kulmaukseen perjantaina avattava Escape näyttää sisältä. Videolla Joonas Pikkarainen kertoo, miksi ravintoloiden on uudistuttava jatkuvasti ja miten suomalaisten käyttäytyminen yökerhoissa on muuttunut.

– Nykyään juodaan paljon fiksummin ja sellaiset totaaliperseet ovat enemmänkin noloa kuin siistiä. Suomalaiset ovat eurooppalaistuneita ja nykyään yökerhoista haetaan perinteisen seurustelun lisäksi tapahtumasisältöä, Pikkarainen totesi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .