Vielä ehtii ostoksille – Muotipäivät venyttää perjantaina aukioloja 23:een

Tänään kaupoille kerkeää vuorotyöläinenkin, sillä Jyväskylän keskustassa lukuisat liikkeet pitävät Muotipäivien merkeissä ovensa auki kello 23:een asti.

Jyväskyläläisen Fashion Unit Oy:n järjestämilla Muotipäivät järjestetään tänä vuonna 10. kertaa. Juhlavuoden teema on Islanti ja sen trendit. Fashion Unitin toimitusjohtaja Johanna Soilu näkee, että islantilaisuus näkyy muodissa rohkeutena ja uskalluksena, oikeanlaisena asenteena.

Jyväskyläläiselle opiskelija Heidi Rautiaiselle islantilainen muoti tuo mieleen lämpimät neuleet, niille tyypilliset geometriset kuviot sekä syys- ja talvivaatteet. Rautiainen osui Muotipäivän vilinään sattumalta, mutta tarjoukset vaateliikkeissä ilahduttivat. Kaupat syntyivät muun muassa farkuista, neulepaidasta, urheilutopista ja alusvaatteista. Muotivillitykset eivät saaneet Rautiaista sortumaan heräteostoksiin, sillä hän sanoo, ettei ole perillä muodista.

– Jos ostan jotain muodikasta, se on usein sattumaa. Syksyn muotivillityksistä leveälahkeiset farkut jännittävät, ne eivät ole ihan oma juttuni, Rautiainen toteaa.

Syksyn muotia ehtii tarkastelemaan Muotipäiville vielä huomenna lauantaina. Fashion Unitin kiertävä Catwalk esiintyy kauppakeskus Forumissa kello 12 ja 14 ja elävät mallinuket asettautuvat liikkeiden eteen kello 12.30. Myös tapahtumatarjoukset ovat voimassa Muotipäivillä mukana olevissa liikkeissä huomenna.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .