Viitasaaren nuorisotalo sai 1 000 euroa paikalliselta R-kioskilta – Kauppias: "Nuorisotalo on täällä nuorille ainoa paikka, jossa viettää aikaa"

Viitasaaren R-kioski lahjoitti 1 000 euroa Viitasaaren nuorisotalon toiminnan tukemiseen.

Lahjoitus on osa R-kioskin maaliskuussa alkanutta yhteiskuntavastuuohjelmaa, jossa paikalliset R-kioskit ympäri Suomen tukevat lähialueen toimijaa ja sen kautta koko yhteisöä.

Viitasaaren R-kioskin kauppias Raili Lipponen kertoo halunneensa tukea nuorisotaloa, jotta paikalliset nuoret saisivat monipuolisempaa tekemistä.

– Nuorisotalo on Viitasaaren nuorille ainoa paikka, jossa he voivat viettää aikaa. Tuhat euroa on nuorisotalolle iso raha ja se otettiin siellä iloisesti vastaan. Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi nuorisotoimintaan panostaminen on tärkeää, Lipponen sanoo R-kioskin tiedotteessa.

Joka toinen kuukausi kahdeksan R-kioskin kauppiasta saa 1 000 euroa lahjoitettavaksi valitsemalleen kohteelle osana R-kioski tekee hyvää -ohjelmaa. Yhteensä R-kioski lahjoittaa kuluvan vuoden aikana 40 000 euroa eri hyväntekeväisyyskohteille ympäri Suomen.

Viitasaaren nuorisotalon lisäksi tukea saa seitsemän muuta lasten ja nuorten liikuntaan sekä vapaa-aikaan keskittynyttä toimijaa eri puolilta Suomea.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .