Viitasaaren valtuusto hyllytti Teuvo Hakkaraisen – "Poliittista ajojahtia"

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on saanut syytteen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta häirinnästä.

Viitasaaren kaupunginvaltuusto hyllytti kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Teuvo Hakkaraisen (ps.) Viitasaaren luottamustoimista oikeudenkäynnin ajaksi. Pidätys pannaan täytäntöön heti.

Valtuuston päätös syntyi mielenkiintoisen äänestyksen jälkeen äänin 13 jaa – 2 ei – 11 tyhjää ja 1 poissa.

Hakkaraisen kaksi puoluetoveria äänestivät hyllyttämistä vastaan ja jättivät päätöksestä eriävän mielipiteen. Eniten kantaa ottamattomia oli demariryhmässä.

Kaupunginhallitus oli pyytänyt Hakkaraista kuultavaksi aiemmin toukokuussa. Hakkarainen ei saapunut kuulemiseen, eikä antanut pois jäännilleen mitään selitystä. Myöskään tämän viikon kuulemiseen Hakkarainen ei saapunut, mutta nyt hän lähestyi kaupunginhallitusta lyhyellä kirjeellä.

Siinä hän piti kaupungin toimintaa täysin ala-arvoisena ja pelkästään poliittisena ajojahtina, eikä hän aio alentua tällaisen toimintatavan välikappaleeksi. Julkisuudessa Hakkarainen on jo aiemmin kertonut jääväänsä itse itsensä.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on saanut syytteen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta häirinnästä. Tapauksen pääkäsittely on käräjäoikeudessa muutaman viikon kuluttua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .