Voitto arvasta toi lapselle uuden asunnon: "Kyllä siinä on kymmenen sanaa..."

Helsinkiläisperheen arvanraaputushetki toi muhkean yllätyksen joulupöytään, kun Onnensana+-arvasta löytyi peräti 500 000 euron palkinto.

Perheellä oli tapana ostaa toisilleen joululahjaksi vain arpoja, ei muuta. Aattoiltaa vietettiinkin jälleen perheen äidin, hänen aikuisten tytärtensä ja heidän puolisojen sekä lastenlasten kanssa. Joulupukki oli jo käynyt ja pienet lapset olivat uppoutuneet tutkimaan lahjojaan. Oli aikuisten aika avata arpalahjansa.

– Niistä saadut pienet voitot olemme laittaneet yhteiselle "hupitilille", jonne muutenkin säästämme. Tilin rahoilla teemme sitten yhdessä esimerkiksi pieniä reissuja säännöllisesti, tyttären puoliso kertoo veikkaukselle.

Hupitili karttui ensin muutaman euron voitoista, kunnes lopulta jysähti.

– Yksi meistä laski, että siinähän on yhdeksän sanaa. Hurrasimme, että tonni tuli, tytär kertoo.

– Sitten toinen meistä laski sanat ja sanoi, että hänestä siinä on kyllä kymmenen sanaa.

Hämyisessä jouluvalaistuksessa sanoja laskettiin ja tarkistettiin monta kertaa. Lopulta koko seurue päätyi samaan lopputulokseen: 10 sanaa.

Kymmenellä sanalla Onnensanat+-arpa toi puolen miljoonan euron voiton.

"Hupitilille" voittoa ei tällä kertaa päätetty laittaa, vaan se jaettiin tasaisesti arpaporukan neljän aikuisen kesken. Toisen tyttären perhe iloitsee siitä, että lainoista pääsee nyt eroon ja matkustelemaankin pääsee helpommin ankaran säästämisen sijaan.

Toinen tytär taas on aikeissa ostaa uuden asunnon, jonka hankkimista hän on suunnitellut jo pitkään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.