Yöllinen riehuja rikkoi ikkunoita ja tunkeutui asuntoon: Lapset sisällä peloissaan

Yöllinen riehuja aiheutti poikkeuksellista vaaraa Laukaassa varhain lauantaina aamulla. Mies rikkoi muun muassa lapsiperheen asunnon ikkunoita niin, että lapset heräsivät ja seurasivat tapahtumia peloissaan.

Hurjistuneella laukaalaismiehellä oli mukanaan ainakin kaukalopallomaila. Poliisin ensitietojen mukaan riehuja valitsi kohteensa sattumanvaraisesti.

Poliisi kertoo, että tapahtumaketju sai alkunsa, kun asukkaille tuntematon mies kolkutti Laukaan kirkonkylän etelälaidalla sijaitsevan asunnon ovea ja halusi käyttää puhelinta lauantaina aamuyöllä viiden aikoihin. Hän hurjistui, kun soittaminen ei onnistunut. Mies riehui lopulta kahden eri asunnon luona.

Mies uhkasi lisäksi lyödä asukasta nyrkillä, rikkoi kahden asunnon ikkunoita ja tunkeutui lapsiperheen naapurissa sijaitsevaan asuntoon, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi otti miehen kiinni toisen asunnon takapihalta. Tutkinnanjohtajan arvion mukaan mies ei tunkeutunut asuntoon anastustarkoituksessa, vaan kyse on pikemminkin kotirauhanhäirinnästä ja vahingonteosta.

Riehuja on poliisin hallussa. Hänen päihtymyksestään ei toistaiseksi ole tietoa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .