Yhdistelmärekka suistui vastaantulevien kaistan yli ojaan Viitasaarella – hytti irtosi törmäyksessä, kuljettaja ei loukkaantunut

Puoliperävaunuyhdistelmä suistui ojaan Nelostiellä Viitasaarella keskiviikkona. Alkuillasta sattuneessa onnettomuudessa oli ainekset pahempaan, sillä rekka ajautui vastaan tulevien kaistan yli. Lisäksi rekan hytti irtosi vetoautosta ja kaatui ojaan kallelleen.

Nelostietä Jyväskylää kohti rekkaa ajanut ulkomaalaistaustainen mies ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kuljettaja pääsi irronneesta hytistä omin voimin ulos, ja ensihoito tarkasti hänen kuntonsa. Muun muassa alun kielivaikeuksien takia onnettomuuden vastetta nostettiin ensitietojen jälkeen keskisuureksi, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Vastaantulijoiden kaistalla ei kyseisellä hetkellä ollut liikennettä. Ajoneuvo ajatui kokonaan ojaan eikä näin ollen aiheuta liikennehaittaa. Poliisi tutkii tapausta ja selvittää kuljettajan kanssa hinausta myöhemmin.

Autossa oli lastina kalusteita kuten sairaalasänkyjä, mutta ne eivät päässeet leviämään kontista. Rekasta ei myöskään vuotanut nesteitä ympäristöön, ja ainoa tehtävä pelastuslaitoksella oli tarkistaa moottorista noussut hienoinen savu. Varsinaista paloa ei kuitenkaan ollut syttynyt.

Onnettomuus Viitasaaren eteläpuolella sattui alkuillasta kuuden jälkeen, jolloin Keski-Suomessa oli jo hyvin sohjoinen keli. Liikenneonnettomuuksia on sattunut eri puolilla maakuntaa.

Aiemmin iltapäivällä etelämpänä Nelostiellä myös toinen raskas ajoneuvo oli ongelmissa. Äänekosken Liimattalassa ajoneuvo kääntyi tiellä linkkuun ja tukki koko valtatien hetkeksi. Liukkaalla tiellä ajoneuvo ei päässyt ilman apua suoristumaan, ja paikalle tarvittiin pelastuslaitos. Rekka pystyi jatkamaan matkaansa tilanteen jälkeen.

Lue myös: Rekka kääntyi poikittain valtatiellä – Nelostien liikenne sakkasi Äänekosken Liimattalassa

Ongelmia tuli myös Äänekoskella pelastuslaitokselle, jonka eräs yksikkö suistui ojaan pikkutiellä kaupungin luoteispuolella.

Lue myös: Sohjokeli jatkuu: Hirveä pelastettiin järvestä Äänekoskella – paluumatkalla pelastuslaitos joutui pulaan itse
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sohjokeli jatkuu: Hirveä pelastettiin järvestä Äänekoskella – paluumatkalla pelastuslaitos joutui pulaan itse

Rekka kääntyi poikittain valtatiellä – Nelostien liikenne sakkasi Äänekosken Liimattalassa

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän lentoaseman peruskorjaus sulki kiitotien puoleksitoista kuukaudeksi – Henkilöliikenteen jatkumisesta ei ole tietoa

Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"

Mitä ihmettä? Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja"

Valtiovarainministeri Vanhanen HS:lle: Hallitusohjelman kirjaus 30  000 uudesta työllisestä on voimassa

Monet metsästysseurat kaipaavat kipeästi nuoria riveihinsä – toiset taas saattavat evätä jäsenyyden puuttuvien suhteiden vuoksi

Sadealue pyyhkäisee Suomen yli tänään

Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen ja Sipilän – enemmistö kyselyyn vastanneista uskoo, ettei hallitus hajoa ennen seuraavia eduskuntavaaleja

Saksa imuroi Eurojacpotin isoimmat voitot – Suomessa lykästi Prisman, Citymarketin ja Teboilin asiakkaita

Suomessa katoaa ihminen joka päivä – Heistä moni löytyy nopeasti, mutta osa ei koskaan

Jyväskylän perjantai-illassa tungosta terassilla, kun neulojat täyttivät Toivolan pihan – Katso kuvasarja tapahtumasta, johon matkattiin kauempaakin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.