Yksi Helsingin Siilitien onnettomuudessa loukkaantuneista on kuollut

Tutkintaa johtavan rikoskomisario Mika Helmisen mukaan vaikuttaa edelleen siltä, että kuljettaja sai sairauskohtauksen.

Yksi Helsingin Siilitien onnettomuudessa loukkaantuneista on kuollut, kertoo Helsingin poliisi. Noin 60-vuotias mies menehtyi perjantaina sairaalassa.

Kolmesta loukkaantuneesta jalankulkijasta yksi, noin 20-vuotias nainen, on vielä sairaalahoidossa. Toinen, noin 40-vuotias nainen, pääsi lyhyen sairaalahoidon jälkeen kotiin.

Onnettomuus tapahtui joulukuun viimeisenä päivänä. Noin 30-vuotias mies törmäsi autollaan kolmeen jalankulkijaan ja sen jälkeen vielä useisiin pysäköitynä olleisiin autoihin.

Tutkintaa johtavan rikoskomisario Mika Helmisen mukaan vaikuttaa edelleen siltä, että kuljettaja sai sairauskohtauksen. Tutkinnassa ei ole tullut esiin viitteitä päihteistä. Kuljettajaa on kuulusteltu ja hänet on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kuiva alkukesä verottaa satoa – Lounais-Suomessa tilanne on erityisen kurja

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä sinetöi sote-sopimuksen Mehiläisen kanssa

THL: Keski-Suomessa ei uusia koronatartuntoja – Suomessa kaikkiaan 22 uutta tapausta

Poliisi tutkii Jyväskylän Vanhan hautausmaan ilkivaltaa hautarauhan rikkomisena ja vahingontekona – ketkä kaatoivat hautakiviä ja repivät ristejä irti?

Suomessa on todettu 22 uutta koronavirustartuntaa, tartuntoja nyt kaikkiaan 7 554

Laukaalainen huvipuistoyrittäjä vannoo korona-aikana elämyspuistojen turvallisuutta – Nokkakivessä poistetaan laitteiden penkkejä käytöstä ja harvennetaan väkeä vuoristoradassa

Helsingin merialueelta löytyi osia ihmisruumiista –  MTV: Kyläsaaren rannalta löydettiin kaksi irtonaista jalkaterää

Uuteenkaupunkiin saapuneella rahtilaivalla useita koronatartuntoja –  yksi toimitetaan ambulanssilla tutkimuksiin, muu miehistö ei poistu laivalta

Mopoilu kiristää nyt tunteita Keski-Suomessa – poliisille sataa uhkaavaa palautetta, partiota heiteltiin miitissä kananmunilla: "Takaa-ajoihin yritetään haastaa, kaikki kuvataan someen"

Alkoholiveroa voidaan korottaa jo ensi vuodeksi – viime vuonna Virosta tuotiin aiempaa enemmän mietoja ja vähemmän vahvoja juomia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.