Yrittäjä: Ovatko hakemistopalvelumyyjät yrittäneet huijata sinua?

Monet yritykset ovat joutuneet epämääräisten puhelinmyyntihuijausyritysten kohteiksi. Varsinkin uusiin, pieniin yrityksiin puhelinmyyjät soittavat ja tarjoavat muun muassa näkyvyyttä yritysrekisterissä tai hakemistopalvelussa.

Joskus myyjät väittävät yrittäjällä jo olevan sopimuksen, jota nyt olisi tarkoitus uusia. Puhelinmyyntiyritys voi myös lähettää yrittäjälle laskun, vaikka yrittäjä ei mielestään palvelua ole ostanut.

Asiaan ovat kiinnittäneet huomiota muun muassa Suomen Yrittäjät sekä Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Myös poliisi saa tasaisin väliajoin tutkintapyyntöjä huijausyrityksistä.

Uutissuomalainen hakee nyt lehti- ja nettijuttua varten yrittäjää, joka kokee tulleensa tällä tavoin huijatuksi tai jota on yritetty huijata. Ilmoita tapauksestasi osoitteeseen toimitus@uutissuomalainen.fi. Laita mukaan yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisesti yhteyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Posti ei ole saanut uusia yhteydenottoja tietosuojaongelmien vuoksi

Jyväskyläläisnainen järkyttyi häikäilemättömästä varkaudesta keskellä kirkasta päivää – "hirveän iso mies" hyppäsi rattiin ja vei auton nenän edestä

Unkarista tuotiin Helsinkiin lähes puoli miljoonaa Rivotril-pilleriä auton rakenteisiin piilotettuna, neljä tuomittiin vuosiksi vankilaan

KORJAUS: Pitkän linjan ammattirikollinen tuoreen kirjan mukaan: Ehdotin syyttäjän ampumista rynnäkkökiväärillä aamutelevision suoraan lähetykseen

Vedenkäytön säännöstely Petäjävedellä jatkuu viikkoja – Uimalan puusauna kuntalaisten käytettävissä päivittäin

Turhia kilpailukieltosopimuksia pyritään karsimaan kolmikantaisesti

Mies löytyi hukkuneena Lutakon satamasta Jyväskylästä maanantaina

Kuopion kouluhyökkäystä tutkitaan myös valmistelurikoksena, haavoittuneista sairaalassa enää yksi

Maisa Torppa vahvistaa eron Jari-Matti Latvalasta Instagram-tilillään – "Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea"

Syyttäjä: Turun ammattikorkeakoulun työntekijä teki haamukatsastuksia autoihin, joita ei ollut edes nähnyt

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.