27 Dresses - hääkuumetta

Ei minua se haittaa, että tässä hommassa joutuu mies katsomaan runsaasti naisille suunnattuja romanttisia komedioita. Kivekseni eivät ole moisesta surkastuneet. Mutta se haittaa, että hyviä romanttisia komedioita on niin harvassa. Dvd-uutuus 27 Dresses - hääkuumetta on jälleen yksi tuikitavallinen tyylilajinsa edustaja jonon jatkoksi.

Minä Jane, missä Tarzan?

Jane ( Katherine Heigl) on tyypillinen romanttisen komedian päähenkilö. Hän on tietenkin kaunis nuori nainen, kaikin puolin hyvä ja epäitsekäs ihminen.

Jane on ollut kaasona 27 häissä ja säästänyt kaikki 27 kaason asua. Jane on romantikko ja rakastaa häitä. Kevin (James Marsden) puolestaan kirjoittaa häistä lehteen ammatikseen, vaikka kyynikko avioliiton suhteen onkin.

Janen pikkusisko Tess ( Malin Akerman) on yllättäen menossa naimisiin Janen pomon ( Edward Burns) kanssa. Jane on katsonut miestä itsekin sillä silmällä, joten hän ei ole iloinen.

Ihanainen Katherine Heigl

Tuossa tuli tuhlattua suhteettoman paljon palstatilaa juonikuviolle, joka ei yllätä missään suhteessa. Kun elokuvaa on kulunut kymmenkunta minuuttia, katsoja tietää varsin hyvin, miten tarina aikanaan päättyy. Pakolliset kuviot hoidetaan pois alta odotusten mukaisesti ennen kuin lopputekstit alkavat rullata.

Yksi valtti elokuvalla kuitenkin on. Katherine Heigl ei ole vain kaunis nainen, hän on myös suloinen ja rakastettava. Hän suorastaan säkenöi. Katsoja todella toivoo hänelle kaikkea hyvää, mikä on tässä tyylilajissa tärkeä juttu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.