45 Degree Woman - Revival

45 DEGREE WOMAN

Revival

Backstage Alliance Kun antaa bändilleen suorastaan käsittämättömän nimen eikä suostu missään yhteydessä paljastamaan sen merkitystä, niin siitä saa kätevästi jäätä särkevän aiheen jokaiseen orkkaa käsittelevään juttuun.

45 Degree Woman liittyy kuulemma johonkin espanjalaiseen naiseen ja se siitä. Pamplonan härkäviikoillakin hölkännyt 45DW on tuonut muutakin Espanjan-tuliaisena kuin rusketuksen. Bändin kakkosalbumi Revival flirttailee vahvasti katolisella kuvastolla ja samaa uskonnollista teemaa harjoitetaan myös sanoitusten puolella.

Muilta osin raskasta rockia luukuttava 45DW on tutun turvallista anglo-amerikkalaista junttaa. Vahvaa melodisuutta johtaa Mikko Wimanin miehekkään rouhea laulu. Meno pysyy katossa ja ideoita on riittänyt joka biisiin. Ennen kaikkea laulumelodioissa on saatu komeasti kiinni koukusta.

Revival ei ole mitään tajunnan räjäyttävää vaihtoehtoisen raskaan rockin neroutta. Kakkosraidalla Bugs testaillaan hieman Faith No More -tyyppisellä ilmaisulla, mutta pääosin 45DW soittaa toimivaa ja helposti diggailtavaa rockia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.