Alesso nähdään Weekend-festivaaleilla – korvaa lauantain pääesiintyjänä Swedish House Mafian

Weekend-festivaalien lauantai-illan pääesiintyjä Swedish House Mafia on peruuttanut tulonsa festivaaleille. Yhtyettä saapuu korvaamaan ruotsalainen tuottaja-DJ Alesso. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Calvin Harrisin, Usherin ja David Guettan kanssa.

Festivaali tiedottaa, että Swedish House Mafia ilmoitti perjantain vastaisena yönä, ettei kokoonpano pysty saapumaan Suomeen tuotannollisten ongelmiensa vuoksi.

Huhuja peruuntumisesta liikkui Weekend-festivaalien mukaan jo varhain torstaina. Tieto varmistui illan mittaa, ja lopulta yhtye vahvisti asian itse.

–  Festivaali oli valmistellut kokoonpanon saapumista tiiviisti yli puolen vuoden ajan, ja peruutus tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, festivaali kuvailee tiedotteessa.

Peruuttaminen näyttää olleen myös yhtyeelle itselleen äkillinen, sillä he olivat jo toimittaneet festivaalialueelle muun muassa kaikki fanimyynnin tuotteensa. Lisäksi lavarakennelmat ja muut valmistelut oli tehty odottamaan kokoonpanon rekkojen saapumista lauantaiksi Helsinkiin.

Weekend Festival pidetään Helsingin Suvilahdessa 19.–20. heinäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.