Backstreet Boys – In a World Like This

Backstreet Boysin edellinen levy This is Us oli ihan pätevä uusinta poikabändin parhaiden päivien tanssipopista. In a World Like This -levyllä pojat yrittävät ilmeisesti todistaa olevansa vihdoinkin miehiä. Lopputuloksena on hajuton ja mauton, aikuisille kuulijoille suunnattu juustoinen pop-levy. Ei tämä mitään täyttä roskaa ole, mutta bändin 1990-luvun loppupuolen parhaiden hittien tasoista materiaalia levyltä ei löydy.

Albumin alkupuoli jolkotellaan keskitempossa. Ensimmäinen biisi on miesten luottosäveltäjä Max Martinin tuotos. Useamman hitin bändille kyhäillyt Martin on tainnut kaivaa albumin nimikkobiisin jämälaaristaan. Ehkä hän haluaa säästää paremmat kappaleet artisteille, joiden voi olla melkein varma myyvän enemmän levyjä kuin Backstreet Boysin nykypäivänä.

Albumin loppupuoliskolta löytyy reippaampaa menoa. Esimerkiksi Love Somebody, Feels Like Home ja Soldier ovat pirteää tanssijytkettä.

Alkuperäiskokoonpanossaan 20-vuotisjuhliaan viettävän bändin luulisi jo oppineen laittamaan parhaat biisit levyn alkuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.