Beverly Hills 90210 -hittisarjan näyttelijä Luke Perry on kuollut

Amerikkalaisnäyttelijä Luke Perry on kuollut, hänen edustajansa kertoo. Perry kuoli maanantaina 52-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti 1990-luvun television hittisarjasta Beverly Hills 90210. Perry näytteli sarjassa Dylan McKayta.

Näyttelijä oli viety viime viikolla sairaalaan Kaliforniassa. Hän kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä. Perry oli ollut Los Angelesissa filmaamassa Riverdale-nimistä televisiosarjaa.

Näyttelijän kerrotaan kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. Paikalla olivat muun muassa hänen kaksi lastaan, kihlattunsa, ex-vaimonsa, sisaruksensa sekä vanhempansa.

–  Perhe on kiitollinen rukouksista ja tuesta, jota Lukelle on satanut ympäri maailmaa, ja toivoo nyt yksityisyyttä suuren surun keskellä, näyttelijän edustaja Arnold Robinson sanoi AFP:lle.

Tuotantoyhtiö Fox ilmoitti viime keskiviikkona, että se on tekemässä Beverly Hills 90210:sta uutta versiota. Aiemmista näyttelijöistä ainakin Jason Priestley, Jennie Garth ja Tori Spelling kuuluvat näyttelijäkaartiin, mutta Perryn mukanaolosta ei ollut saatu vahvistusta.