Chairlift - Does You Inspire You

CHAIRLIFT
Does You Inspire You
Kanine Records
Ensimmäisen studioalbuminsa julkaissut Chairlift on tiukasti kiinni ajassaan. Se on kiinnostavaa ja vaarallista. Kun tämän päivän trendit hurmaavat kaamean kauniina elektropoppina, bändin pitäisi jo tähyillä tulevaan.

Tarina alkoi Coloradossa, jossa Aaron Pfenningin ja Caroline Polachekin oli tarkoitus tehdä taustamusiikkia kummitustaloihin. Nyt he ja Patrick Wimberly ovat Brooklynissa, jossa tämän eksotiikan tenho todella mitataan.

Mielikuvitukselliset lyriikat lupaavat hyvää. Chairlift osaa abstrahoida kauhun kauas verilammikoista. Kuten biisissä Garbage esitetään, hirvittää edes ajatella, että jonain päivänä löytäisin edestäni kaikki elämäni aikana tuottamat jätteet.

Planet Healthissa eletään täydellisessä maailmassa, jonka asukkaista suuri osa ei tiedä mitään niistä sairaista hylkiöistä, jotka eivät maailmaan mahtuneet. Kepeimmästä päästä ovat arkinen Bruises, lapsekas Evident Utensil ja Le Flying Saucer Hat, joka on fantastinen sotku englantia ja ranskaa. Vokalisti Polachekin moodin vaihdokset kruunaavat matkan ihmemaahan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.