Dj Polarsoul – Pilvilinna

Radiosta ja keikkalavoilta tutuksi tullut Dj Polarsoul on kasannut yksiin kansiin odotetun kokoelman tuotantonsa helmiä. Yli 30 räppärin ja muusikon avustuksella valmistunut Pilvilinna toimii hyvänä osoituksena tekijöidensä nykyosaamisesta.

Polarsoulin vivahteikkaat rytmit luovat hyvät kehykset räppäreiden säkeistöjen erilaisille näkökulmille. Kokonaisuutta leimaa aavistus tummasävyisyyttä ja perisuomalaista melankoliaa, mutta ilman murheilla märehtimistä. Energinen tuotanto ja iskevä äänimaailma pitävät huolen siitä, ettei levy jää pelkästään kotisoittoon. Kuulija löytää kymmenestä raidasta varmasti olosuhteisiin parhaiten istuvat suosikkinsa.

Taajaan vaihtuvat tunnelmat ja tyylit pitävät kuuntelumielenkiintoa yllä, eikä albumilta löydy turhia teemoihin kahlitsevia tai toistuvia elementtejä. Monipuolisuus kohoaakin kokonaisuuden merkittävimmäksi valtiksi suomiräpin tekijäkaartin asiallisen ja reipashenkisen esittelyn ohella. Helppoutensa ja tyylikkyytensä ansiosta Pilvilinna on omalla sarallaan ehdottomasti vuoden merkittävimpiä julkaisuja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.