Echo Is Your Love - Heart Fake

ECHO IS YOUR LOVE
Heart Fake
If Society
Helsinkiläisellä Echo Is Your Lovella on jo tusina vuosia takanaan. Suurempaa suosiota metelirokkarit eivät koskaan ole saavuttaneet eikä sitä kannata odottaa tämänkään levyn myötä, mutta mitäpä tuosta. Bändi tuntuu olevan tyytyväinen asemaansa marginaalissa.

Heart Fake on askel kohti monipuolisempaa ja melodisempaa soundia. Pahin junnausvaihe jäi taakse jo neljän vuoden takaisella Humansize- albumilla ja nyt kappalemateriaali on entistä värikkäämpää. Bändi laskee leikkiä itsekin leikkiä uudesta popvaiheestaan tarttuvassa Playlist Songissa.

Kitarat lähtevät vinkumaan jo avausraita Someone Took Advantage of Herissä, ja kuritus jatkuu aina ajoittain. Jonkinlaisen ääripään viisikko saavuttaa It Began in the Windissä, jonka jälkeen liinat lyödään kiinni: upea päätösraita We Celebrate Life perustuu muutamaan minimalistiseen elementtiin ja laulaja Nea Helston kauniiseen ääneen.

Heart Fake on hieno osoitus siitä, että Echo Is Your Love kehittyy ja liikkuu eteenpäin, tosin verkkaiseen tahtiin. Tähän eivät läheskään kaikki pysty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.