Eurooppa Neljä lahjoittaa keskussairaalan lastenosastolle

Teatteri Eurooppa Neljä järjestää Kekkonen – Syntymästä kuolemattomuuteen -näytelmästään perinteisen yönäytöksen perjantaina 7. 8. Tällä kertaa kyseessä on tavallista erikoisempi tapaus, sillä käsiohjelmamaksujen tuotto ohjataan Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastoja tukevalle Lastu ry:lle. Hyväntekeväisyystempausta ehdotti Kekkosta esittävä Antti Niskanen, joka on myös Lastu ry:n rahastonhoitaja.

Kekkonen nähdään Laajavuoressa alkaen klo 23. E4:n yönäytösten tapaan esitystä on höystetty pimeyden mahdollistamilla tehokeinoilla: luvassa on ilotulitusta ja pyrotekniikkaa.

Lastun eli Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:n tavoite on auttaa lapsia viihtymään Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastoilla, vaikka sairaalassaolo kestäisi kauankin. Lastu osallistuu myös laitehankintoihin ja pitää huolta siitä että varat käytetään suunniteltuihin ja tarpeellisiin kohteisiin. Lastu hankkii lahjoitusvaroilla myös ajanvietevälineistöä lapsipotilaille. Lisäksi Lastu tukee lastenosastojen henkilökunnan koulutusta ja vanhempien viihtyvyyttä. Kaikki toiminta perustuu lahjoittajien tukeen.

Kekkonen-näytelmän esityskausi päättyy sunnuntaina 9. 8.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.