Fantastic Four

Arvio 2/5

Marvel-tuotantoa oleva Fantastic Four -sarja on edennyt uusimpaan osaansa, jossa luodaan näkökulma nuorten seikkailijoiden elämään ja taustoihin.

Nelikko Reed (Miles Teller), Sue (Kate Mara), Johnny (Michael B. Jordan) ja Ben (Jamie Bell) tutustuvat toisiinsa tri Franklin Stormin (Reg E. Cathey) laboratoriossa, jonka suojissa he testaavat teleportaatioon liittyviä taitojaan. Erään onnistuneen kokeen aiheuttamien ristiriitojen seurauksena nuoret päättävät itse siirtyä laitteensa avulla planeetta Zeron kaukaiseen todellisuuteen.

Koe riistäytyy käsistä ja nelikkomme huomaa altistuneensa geneettisille muutoksille. Ben näyttää kivihirviöltä, Sue seikkailee kuplassa, Reedillä on venyneet kumikädet ja Johnny liekehtii kauttaaltaan.

Fantastic Four yrittää moneen suuntaan, mutta tehot jäävät vajavaisiksi. Kerronnallinen ja efektillinen anti ei vakuuta sen enempää käsikirjoituksen kuin visuaalisen toteutuksenkaan tasoilla. Myös henkilöhahmot ovat puisevia. Ainoana poikkeuksena on Catheyn tri Storm, joka kokee aitoa huolta lapsistaan.

Ohjaus: Josh Trank. Tyylilaji: toiminta, sci-fi. K12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.