Fantasy Ride - Ciara

CIARA
Fantasy Ride
La Face
Atlantalainen 23-vuotias Ciara ponnahti r'n'b-kartalle vuonna 2004 Goodies-albumillaan. Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä kakkoslätty The Evolutionilta ei löytynyt enää mitään megahittiä, mutta nyt neito on jälleen iskenyt hakkunsa kultaan.

Uuden, pitkään telakalla olleen Fantasy Riden tarttuvin kappale on ehdottomasti Love Sex Magic, jossa vierailee ja jota on ollut tuottamassa Justin Timberlake yhdessä The Y's -tiimin kanssa.

Toki levyä on ollut tekemässä muitakin nimekkäitä tuottajia, kuten Rihannan Umbrella-hitin tehnyt Tricky Stewart. Taustavoimia ei siis voi syyttää siitä, että mukaan on sotkettu kuolettavan tylsiä slovareita, jotka saavat hyvin vipattavan tanssijalan hyytymään Fantasy Riden puolivälissä.

Alunperin levy oli tarkoitettu jaettavaksi kolmeen osaan: hip hopiin, klubikamaan ja balladeihin, mutta en tiedä olisiko se ollut nykyistä yhtään selkeämpi ratkaisu. Tuhteja biittejä yleensä tarjoileva Ciara ei onnistu kuin muutamassa kappaleessa täyttämään ripsakampaa menoa toivovien odotukset, mutta ne ovatkin levyn parhainta antia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.