Felix Zenge - Won't Say a Thing

FELIX ZENGER

Won't Say a Thing

Propsit
Jos suosion mittarina voidaan pitää Youtube-menestystä, niin beatboxaaja Felix Zenger on maailmanluokan tähti. Miehen taitoja esittelevää videota on katsottu Youtubessa käsittämättömät 27 miljoonaa kertaa. Omakustanteena ilmestyvän debyyttialbumi Won't Say a Thingin promootio ainakin on jo valmiiksi hoidettu.

Zenger on onneksi ottanut levylleen mukaansa paljon vierailijoita ja oikeitakin soittimia. Beatboxaus on näin hyvin tehtynä todella vaikuttavaa, mutta pelkästään kuunneltuna se käy lyhyessä ajassa puuduttavaksi. Laji vaatii visuaalisen ärsykkeen tuekseen toimiakseen kunnolla. Levyä kuunnellessa unohtuu äkkiä, että äänet on tuotettu vain ihmissuulla ja niitä alkaa kuunnella vain soul- ja jazz-vaikutteisina hip hop -biiseinä.

Mieleen jäävimmät kappaleet tuotoksella ovat Kid Koalan ja Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgrenin kanssa tehty The Static ja Kari Tapion viimeiseksi levytykseksi jäänyt Pitkät päivät täällä. Kappaleella vierailee myös Asa, jonka ääni sopii omituisen hyvin yhteen Kari Tapion kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.