HINDER - All American Nightmare

HINDER

All American Nightmare

Universal Republic
Yhdysvalloissa käsittämättömään triplaplatinamyyntiin Extreme Behavior -ensilevyllään yltänyt Hinder jatkaa hajuttoman ja mauttoman radiorockin suoltamista uutuudellaan All American Nightmare. Nimeä ei varmaankaan ole tarkoitettu kuvaamaan bändin musiikkia negatiivisessa sävyssä, mutta yltiöamerikkalaisesta painajaisesta tässä todellakin on kyse.

Ensimmäisellä levyllään jälkigrungea soittanut bändi korjasi tyyliään kakkoslevyllään enemmän hardrockin suuntaan. Vaikutteita on napattu myös 1980-luvun glamrockista ja tämä takaa sen, että päähän soimaan jäävään kertosäkeeseen päästään joka biisissä viimeistään noin minuutin kohdalla.

Ensimmäisellä kuuntelulla kappaleet ovat mukavan tarttuvia, toisella ne alkavat kyllästyttää ja kolmannella bändin toivoo lopettavan toimintansa mahdollisimman pian.

All American Nightmare on tyyppiesimerkki siitä, mikä nykypäivän jenkkirockissa on vialla. Tällaista jälkeä syntyy kun musiikkia tehdään pelkät dollarinkuvat silmissä. Hinder saa samassa genressä vaikuttavat kollegansa kuten Creedin ja Nickelbackin vaikuttamaan musiikillisilta neroilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.