Indestructible Reprise - Disturbed

DISTURBED Indestructible Reprise RecordsA-a-a-a-a-au! Jenkkiläinen rock/metalliyhtye Disturbed tulee taas tutuin asein. David Draimanin viiltävän rosoisella laululla ja melodisilla kitarariffeillä on menneisyydessä tehty selvää jälkeä. Kolmen vuoden takainen Ten Thousand Fists oli yksinkertaisessa koukuttavuudessaan erinomainen näyte yhtyeen räjähtävästä kaavasta.

Yhtyeen neljä albumi Indestructible ei ole edeltäjänsä veroinen teos. Peruspalettiin ei olla tehty muutoksia, mutta yksityiskohdissa ollaan tultu takapakkia.

Suomeksi sanottuna Indestructiblea vaivaa lievä ideattomuus. Vain muutama kappale syöpyy nuudeliin ensimmäisten kuuntelukertojen aikana, etunenässä mainion kitarariffin sisältä The Night sekä radiossa kuoliaaksi luukutettu Inside the Fire.

Disturbed on edelleen omaleimainen bändi, vaikkakin paljolti laulajansa ainutlaatuisen äänen vuoksi. Bändi nousee ilman muuta Atlantin yli valuvan jenkkirockin harmaan massan yläpuolelle, mutta yhtyeen omalla mittapuulla Indestructible ei ole se suurin ja kaunein.

PETJA SAVOILA

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.