Jäppisen ja Ruthin koti avautui taiteelle ja yleisölle neljättä kertaa

Puistokadun varrella sijaitsevan kerrostalon parvekkeelta roikkuu iso banderolli. Sen teksteistä voisi päätellä, että asunnossa asuu joku, joka kaipaa kovasti kotiin. Niin kovasti, että on laskenut tämän pisteen ja kotioven tarkan etäisyyden toisistaan. Kilometrimäärä vastaa kotia Kanadassa.

Vaikka huoneiston asukas Anna Ruth on hänkin kotoisin Kanadasta, ei hän banderollin tehneen kanadalaistaitelija Sandra Rechicon tavoin kaipaa sinne. Koti ja perhe ovat nyt Jyväskylässä ja kaikki ovat viikon verran tervetulleita kylään.

Sunnuntaina taiteilijapariskunta Anna Ruthin ja Juho Jäppisen alakertaan taisi kuulua jumpsutusta ja kolinaa, kun olohuoneessa tasapainotteli Tupacircus. Maanantaina vuorossa on Emmi Arposalon suihkuperformanssi. Nähtäväksi jää pysyvätkö taiteilija Virpi Lehdon vessapaperiteokset seinällä Arposalon suihkuttelun ajan.

House Games IV 8.11.2014 asti osoitteessa Puistokatu 16 as. 6. Näyttely auki ma–pe 17-19 ja la klo 15-19. Vapaa pääsy. Tarkempi päivittäinen ohjelma osoitteesta www.housegames.fi

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .