Järjestyshäiriö - Lopullinen ratkaisu

JÄRJESTYSHÄIRIÖ
Lopullinen ratkaisu
Warner Music


Jyväskyläläislähtöinen Järjestyshäiriö on ennättänyt kolmannen albumin julkaisuun. Alun perin punk-juurista lähteneet häiriköt ovat seestyneet soittelemaan 2000-lukulaisen modernia melodista rockia, jossa kuuluu selkeästi yhtyeen vaikuttajat: Muse, Carpark North ja Apulanta.

Kappalemateriaali on kelpoa, mutta muistuttaa välillä liikaa esikuvistaan, vaikka omaa melodiatajua bändin sävellysvoimilla tuntuu myös riittävän.

Kappalemateriaali on melko tasavahvaa, mutta Unohda -kappaleessa lähdetään mielenkiintoiseen suuntaan kun kitarat ryhtyvät nakuttamaan Iron Maiden -tyyppistä riffiä. Kaunis, hauras ja hidas Aika rytmittää albumia sen keskivaiheilla mukavasti.

Äänimaisema on perustason suomirock -levyä reippaasti edellä. Kaikuja käytetään osaavasti ja säröjen salaisuudet tunnetaan. Erityismaininta ajoittaisista rautalankakitara -kohdista.

Laulaja Juho selviytyy kuulaalla nuoren miehen äänellään hyvin, mutta kovin suurta vaikutusta se ei tee. Levy kallistuu kuitenkin kokonaisuutena ison plussan puolelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.