JAMK selvittää ihmisten vapaa-ajan viettoa Jyväskylässä ja muualla – vastaa kyselyyn tästä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sport Business School ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu selvittävät nettikyselyllä vapaa-ajanviettoa Jyväskylässä ja sen ulkopuolella. Tutkimusassistentti Osmo Laitilan mukaan työ toteutetaan nopealla aikataululla.

– Nyt juuri lisään aineistoon vielä yhden kysymyksen. Tarkoituksemme on tuottaa yleishyödyllistä tietoa, josta kiinnostuneita ovat erityisesti matkailualan toimijat sekä tapahtumajärjestäjät. Vastaukset kootaan nyt kesäkuussa ja heti lomien jälkeen analysoimme annin. Tavoitteena on, että voimme julkistaa tuloksia elokuussa, kertoo Laitila.

Tutkijoita kiinnostaa, kuinka jyväskyläläiset ja muualta Jyväskylään tulevat viettävät vapaa-aikaa, lomaa, sekä mitä kaikkea vastaajien kesään kuuluu, oli se sitten Jyväskylässä tai Jyväskylän ulkopuolella. Itse nettilomake on selkeä ja helppo sekä nopea täyttää.

Kysymykset selvittävät kesäihmisen matkasuunnitelmia, kaupungissa ja sen ulkopuolella vietettävää aikaa, osallistumisaikeita ja osallistumattomuutta tapahtumiin, kesänviettäjien käyttämiä palveluita, arvioita keskeisistä kaupungin tapahtumista ja toiveita sekä ideoita uusista tapahtumista.

– Vastaajien toiveiden mukaisesti voidaan Jyväskylän kesäviihtyvyyttä entisestään kohentaa, toteaa Laitila.

Kyselyyn voi osallistua tästä linkistä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .