Jogi-karhu 3D

Jogi-karhu 3D

Hattuun ja kravattiin pukeutuva ja puhekykyinen Jogi-karhu on tuttu 1960-luvun animaatiosarjasta ja Suomessa myös vanhoista Nakke Nakuttaja -sarjakuvalehdistä. Uusi Jogi-karhun elokuva on tehty periaatteella "lapsille kelpaa vähän heikompikin esitys".

Jogi ja hänen ystävänsä Boo Boo asuvat Jellystonen kansallispuistossa. Jogi elämä pyörii sen ympärillä, miten hän saisi puistovierailta pöllittyä heidän eväänsä. Jogi ei ole niin fiksu, kuin itse luulee, mikä johtaa jatkuvasti hankaluuksiin.

Kun kiero poliitikko aikoo tuhota puiston ahneuksissaan, Jogin, Boo Boon, metsänvartija Smithin ( Tom Cavanagh) ja dokumenttinaisen ( Anna Faris) on keksittävä keino pelastaa Jellystone.

3D on harvoin ollut yhtä yksiulotteista. Ainoa idea elokuvan 3D:ssä ovat noin puolenkymmentä, vain muutamia sekunteja kestävää kohtaa, joissa jotakin tavaraa viskataan päin katsojaa.

Karhusankarit Jogi ja Boo Boo on toteutettu tietokoneanimaationa, mutta ihmiset, luonto ja kaikki muu ovat enemmän tai vähemmän todellisuudesta.

Ohjaus: Eric Brevig. Pääosissa: Tom Cavanagh, Anna Faris. Tyylilaji: Lastenelokuva (S).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.