Jori Hulkkonen - Man From Earth

Jori Hulkkonen
Man From Earth
Turbo
Konemusiikkivelho Jori Hulkkoselta on tullut alkutalven aikana peräti kaksi julkaisua. Miehen uusin aluevaltaus, popyhtye Sister Flo sai juuri ulos mainion AU- albuminsa ja miltei samaan aikaan ilmestyi hänen soololevynsä, järjestyksessään jo kahdeksas sellainen.

Man From Earthilla Hulkkonen jatkaa edellisiltä levyiltään tuttua flirttailua popmusiikin kanssa. Veri vetää selvästi 80-luvun syntikkapopin suuntaan, ja niinpä studion kätköissä on syntynyt sellaisia raitoja kuten Re: Last Year (Feat.Villa Nah) ja Processory- yhtyetoveri Jerry Valurin laulama albumin nimikkobiisi.

Teknon ja acidin ystäviäkään ei ole unohdettu: mukana on reilu otos perinteisempää pumppausta ( Ridge Over Troubled Forrester, Musta Gunilla, Bend Over Beethoven).

Kokonaisuutena tätä ei jaksa, eikä varmasti kannatakaan kuunnella, sillä albumilla on mittaa karvan verran vaille kahdeksankymmentä minuuttia. Man From Earth on enemmänkin kokoelma erityyppisiä biisejä ja tyylilajeja, joita on suositeltavampaa nauttia pieninä annoksina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.